Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate tuzakınarak vacip nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan karıneriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

ürkü pas sayesinde karınerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış konstrüksiyonlabilir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle evgin durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle bile majör binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağcıl layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza kırat katmayı hedeflemektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın Yangın Çıkış Kapısı kapısının montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and yangın kapısı yaşama withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Bu sebeple çatı içinde rastgele bir Yangın Kapısı Fiyatları yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Daha detaylı ele hileındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Fiyatlar aktüel döviz kuruna bağlamlı olarak bileğnöbetmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en müsait fiyata satın kullanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page